Over mij

Hoi!

Leuk dat je hier bent! Mijn naam is Carola, en ik ben coach en trainer. Van oorsprong politicoloog, onderzoeker, beleidsmedewerker. Als je uitgebreider wilt lezen over mijn studie- en werkervaring, ga dan naar mijn linked-in pagina. 

Het is mijn missie om vrouwen die in een crisis terecht zijn gekomen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Waardoor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde toenemen, en ze weer blij worden met zichzelf.

Dit zijn vaak vrouwen aan wie je niks merkt, omdat ze zich altijd heel goed hebben leren aanpassen aan hun omgeving. Dit betekent dat ze vaak incongruent gedrag vertonen. Ofwel: hoe ze zich van binnen voelen, strookt helemaal niet met hoe ze overkomen. Deze vrouwen kunnen heel goed doen alsof het heel goed met ze gaat, en vaak kunnen ze dit heel goed volhouden. Ze hebben zich vaak goed leren aanpassen aan hun omgeving. Maar geleidelijk aan zijn ze zichzelf behoorlijk kwijt geraakt.

Herken je dit? Dan gun ik je dat je kunt leven vanuit ontspanning, en meer jezelf wordt. Waardoor je keuzes maakt die echt bij jou passen.

En waardoor je een completer mens wordt.

Mijn eigen verhaal is mijn primaire motivatie als coach. Ik heb lang gedaan over het proces om mezelf te worden. Ik wilde dat ik veel eerder had ontdekt wat mij heeft geholpen. Maar jij kunt daar nu je voordeel mee doen.

Mijn aanpak is helder, oplossingsgericht en vol vertrouwen in jouw capaciteiten. We richten ons op wat er wel goed gaat, en hoe je het zou willen. 

Wat is mijn bagage?

Naast mijn levenservaring ben ik als coach opgeleid bij de 1e verdieping in Delft. Daarnaast heb ik heb diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke effectiviteit en groei. Ik maak daarnaast gebruik met de nieuwste kennis en inzichten over hoe het brein werkt, en de interactie met je lichaam.

Byron Katie, Fredrike Bannink, Bréné Brown, Daniel Siegel, Stephen Joseph, Vera Helleman, Margriet Sitskoorn en Joe Dispenza zijn maar een aantal van mijn inspiratiebronnen en leermeesters.  

En jullie.

 

 

Meer weten? Lees hier hoe ik je kan helpen.

Kan ik iets voor jou betekenen?

Mail of bel, of stel je vraag via het contactformulier

Contact

© Copyright 2018 Fem Coaching & Training | Proclaimer - Privacy policy - Algemene voorwaarden | Webdesign Arnhem | Foto’s Carola: Zefanja Hoogers | Illustraties en logo: Emily Bechthold