Ervaringen

Wat klanten over mij zeggen:

 

Coaching van Carola heeft mij geholpen om helder te krijgen wat ik wil en belangrijk vind, en wat niet. Ook heb ik geleerd om onhandig gedrag te doorbreken. En ook al vind ik dat nog steeds lastig, ik ben me er wel steeds sneller bewust van.
Samantha, 37 jaar

 

Carola heeft niet alleen veel kennis en werkervaring, maar ook veel levenservaring. Ze is doortastend en heel toegankelijk, en komt snel tot de kern. Ik vind het fijn dat ze van je positieve kanten uitgaat, en kijkt naar wat je mogelijkheden in plaats van je beperkingen zijn. Ik vind het nu minder eng om over mijn gevoelens te praten. Ook merk ik dat je door open te zijn je tot echt contact komt.
Jalila, 39 jaar

 

Ik heb Carola als een warme, sterke coach met veel kennis ervaren. Ze stelde scherpe vragen en gaf mij een aantal nieuwe inzichten. Hierdoor heb ik goed kunnen nadenken over mijn waarden, maar ook over mijn verwachtingen ten opzichte van anderen in mijn omgeving. Haar heldere uitleg en voorbeelden hebben mijn overtuigingen on een ander licht gezet, waardoor ik toch weer een stap dichter bij mijn eigen waarheid gekomen ben. 
Monique, 38 jaar

Wil je ook jezelf worden?

Ben je klaar met onzekerheid en onzichtbaarheid?

Neem contact met me op!

© Copyright 2018 Fem Coaching & Training | Proclaimer - Privacy policy - Algemene voorwaarden | Webdesign Arnhem | Foto’s Carola: Zefanja Hoogers | Illustraties en logo: Emily Bechthold